title

Uitgebreid genieten onder een parasol van riet

Wie houdt van de buitenlucht en graag maximaal geniet van elke mooie dag, die weet dat een parasol geen overbodige luxe is. Op de heetste momenten van de dag is het zelfs verstandig om de verkoeling van de schaduw op te zoeken, wat nog een aardige zoektocht kan opleveren als uw huis bijvoorbeeld door vlakke weilanden omgeven is. Voor iedereen die op zoek is naar de meest stijlvolle manier om zichzelf tegen de zon te beschermen raden we een parasol van riet aan. Riet geeft goede beschutting tegen de felste zonnestralen, maar zelfs wanneer de zon niet schijnt is een rieten parasol een erg mooie manier om de ontspannen sfeer van uw hele tuin te verhogen. Uiteraard is het afdak van een parasol ook een mooie plek om te schuilen voor de regen, dus ook op minder zonnige dagen bewijst een rieten parasol zijn nut.

Relaxen in stijl met een rieten parasol

Misschien ziet u zichzelf al helemaal zitten, uitgestrekt onder uw rieten parasol met een goed boek, en misschien met een goed glas ergens dicht in de buurt. Urenlang ontspannen genieten van de rust in uw tuin is het zo ongeveer het summum van het moderne buitenleven. Misschien heeft u al een rieten dak op uw woning, of op bijvoorbeeld een tuinhuisje of hooiberg? Reken maar dat een rieten parasol daar prachtig bij zal staan. Als u een stijlvol statement wilt maken dat helemaal past bij de rustieke sfeer die riet voor veel mensen zo’n aantrekkelijk materiaal maakt, dan zijn parasols van riet precies wat u nodig heeft om van uw woonerf een geheel te maken.

Parasols van riet en nog heel veel meer

Een parasol met riet is typisch een element waarmee u uw tuin met een relatief bescheiden investering een eigen karakter kunt geven. Bij Pape Rietdekkers werken we al meer dan honderd jaar met riet als natuurlijk bouwmateriaal, en daarom kunnen we u op nog veel meer manieren van dienst zijn bij het scheppen van de landelijke sfeer die u zoekt. Wij leggen niet alleen complete rieten daken aan, maar we leveren daarnaast ook constructies zoals kapschuren, tuinhuisjes, carports en hooibergen met rieten daken. Onze ervaring is dat veel mensen na hun eerste bouwproject in riet de smaak te pakken krijgen, waardoor ze riet als stijlelement door hun hele woning en over het hele erf willen toepassen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, dus als u op zoek bent naar tips, advies, inspiratie of een vrijblijvende offerte staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt altijd telefonisch contact opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze vestiging vlakbij Doetinchem, waar u zelf onze rietvoorraad kunt bekijken om nog meer inspirerende voorbeelden voor uw eigen projecten te vinden.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer weten over een parasol van riet? Bel ons op 0314 – 33 40 27

Of neem gerust contact met ons op via e-mail of onze contactpagina

PAPE RIETDEKKERS - PROFESSIONEEL EN INNOVATIEF
Contact

Aangesloten bij de vakfederatie rietdekkersGecertificeerd voor onderhoudswerk door Monumentenwacht Gelderland