title

Tuinhuis met een rieten dak

 

Hoewel rieten daken vooral in het oog springen als ze een groot vrijstaand pand of een statige boerderij opsieren, is er veel meer mogelijk als het gaat om mooie en praktische toepassingen van riet als dakbedekking. Een voorbeeld van kleinschaligere projecten die we regelmatig uitvoeren is een tuinhuis met rieten dak. Een tuinhuisje is een prima plaats voor een rieten kap, omdat u met de landelijke uitstraling van het riet uw hele tuin een andere sfeer geeft. Bovendien is een rieten dak op uw tuinhuis een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en droog opgeborgen kunnen worden – tenzij u liever zelf onder het rieten dak van uw tuinhuisje zit te genieten natuurlijk.

Een duurzaam tuinhuis met rieten kap

Wie denkt dat een tuinhuis met rieten dak niet erg lang mee zal gaan, die zit er behoorlijk naast. Als riet door een professional op de juiste manier wordt aangebracht kan een rieten dak ook op een tuinhuis tientallen jaren functioneel en mooi blijven. Daarmee is een tuinhuis met rieten kap niet alleen een verstandige investering in uw woongenot, maar ook een duurzame manier van bouwen, omdat u met een natuurproduct werkt. Zeker wanneer u uw tuinhuis wilt gebruiken voor bijvoorbeeld uw hobby activiteiten is de isolerende werking van riet een groot voordeel. U kunt uw tuinhuis met rieten dak efficiënt verwarmen, omdat een modern rieten schroefdak met gesloten constructie een verrassend hoge isolatiewaarde oplevert. Zo kunt u de hele winter door blijven werken aan de activiteiten waar u zich het liefst mee bezig houdt, terwijl uw gereedschap en andere materialen droog en goed beschut opgeborgen blijven.

Een tuinhuis met rieten kap als kroonjuweel van uw tuin

Een tuinhuis met rieten dak is een praktische aanwinst voor elke tuinliefhebber. Toch is een met riet bedekt tuinhuisje vooral een lust voor het oog, waar u, uw gezin en uw gasten nog jaren van zullen genieten. Met alle verschillende rietsoorten, dakconstructies en natuurlijk de eindeloze diversiteit aan ontwerpen, houtsoorten en andere bouwmaterialen voor tuinhuisjes is er altijd een project te bedenken dat prachtig aansluit op de verdere aankleding van uw perceel. Onze medewerkers zitten klaar om u te informeren over alle mogelijkheden voor uw eigen tuinhuisje met rieten kap. We denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u straks onbezorgd kunt genieten van een oase van rust en ontspanning in uw eigen tuin, dus aarzel niet om contact op te nemen voor informatie, advies en vrijblijvende offertes.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer weten over een rieten kap op uw tuinhuis? Bel ons op 0314 – 33 40 27

Of neem gerust contact met ons op via e-mail of onze contactpagina

PAPE RIETDEKKERS - PROFESSIONEEL EN INNOVATIEF
Contact

Aangesloten bij de vakfederatie rietdekkersGecertificeerd voor onderhoudswerk door Monumentenwacht Gelderland