title

Rieten dak zonnepanelen

Rieten dak met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn zowel op bestaande als nieuwe rieten daken aan te brengen. Het grote voordeel van zonnepanelen is dat u zelfvoorzienend wordt in de stroomvoorziening van uw woning of pand. Daarnaast draagt u met een rieten dak en zonnepanelen extra bij aan een groene en energiezuinige samenleving. Al met al dus een perfecte oplossing.

Bij een pannendak, worden de zonnepanelen op het dak geplaatst. Bij een rieten dak worden de zonnepanelen ingedekt in het riet. Hierdoor liggen de zonnepanelen altijd op dezelfde hoogte of net iets lager dan het rietpakket. Dit zorgt voor een strakke uitstraling waarin de zonnepanelen minder opvallen. Voordat de zonnepanelen worden geplaatst in een rieten dak, wordt eerst een uitsparing gemaakt die met EPDM waterdicht wordt afgewerkt.

Investeren in zonnepanelen op uw rieten dak

Bij een nieuw rieten dak kost het aanbrengen van zonnepanelen minder tijd dan bij een bestaand rieten dak. Uiteraard kunnen wij beide opties voor u realiseren. Bent u toe aan een volledig nieuw rieten dak? Dan is het wellicht ook slim om aan de mogelijkheden te denken om de zonnepalen in uw rieten dak mee te investeren.

Meer weten over zonnepanelen op uw rieten dak? Bel ons op 0314 – 33 40 27

Of neem gerust contact met ons op via e-mail of onze contactpagina

PAPE RIETDEKKERS - PROFESSIONEEL EN INNOVATIEF
Contact

Aangesloten bij de vakfederatie rietdekkersGecertificeerd voor onderhoudswerk door Monumentenwacht Gelderland