title

Rieten daken

Rieten daken – wonen in stijl

Rieten daken worden vaak geassocieerd met nostalgie, exclusiviteit, milieuvriendelijkheid en een riante uitstraling. Riet is een van de oudste dakbedekkingen. Rietdekken is een oud ambacht, waarvoor niet alleen kennis van materiaal en dakconstructies nodig is, maar waar vooral veel vaardigheden voor nodig zijn. Door zijn flexibiliteit zijn met riet allerlei dakvormen te realiseren en heeft het een uitstekende warmte- en geluiddempende eigenschap.

Rieten daken - Pape Rietdekkers

Meer dan alleen het maken van een rieten dak

De diensten van Pape Rietdekkers gaan verder dan alleen het maken en onderhouden van rieten daken. Uiteraard is onze kernactiviteit rietdekken, maar daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het onderhouden van een rieten dak en bouwactiviteiten zoals timmerwerk, loodwerk, koperwerk en schilderwerk. Als u graag een dakkapel of dakraam in uw rieten dak (of in uw rietgedekte hooiberg) wil, kunnen we dat ook voor u plaatsen. Tot slot kunnen uw rieten dak volledig renoveren, inclusief isolatie en rietbedekking.

Bij het onderhouden van de daken kunnen we de volgende diensten voor u uitvoeren: schoonmaken, repareren, reinigen, roofcleaner tegen mos en algen aanbrengen, brandvertragers en nano coating aanbrengen.

Kortweg kunnen we het volgende voor u doen:

OFFERTE AANVRAGEN

Meer weten over rieten daken of vrijblijvend een offerte? Bel ons op 0314 – 33 40 27

Of neem gerust contact met ons op via e-mail of onze contactpagina

PAPE RIETDEKKERS - PROFESSIONEEL EN INNOVATIEF
Contact

Aangesloten bij de vakfederatie rietdekkersGecertificeerd voor onderhoudswerk door Monumentenwacht Gelderland