title

Rieten overkapping

OFFERTE AANVRAGEN

Rieten overkapping

Een rieten overkapping kan op een heleboel verschillende manieren worden toegepast, want riet is niet alleen oogstrelend mooi, maar ook heel praktisch – een natuurlijke keuze op veel meer plaatsen dan alleen daken van huizen en boerderijen. Een rieten overkapping is dan ook een breder begrip dan een rieten dak. Denkt u bijvoorbeeld aan een lieflijk prieeltje, een tuinhuisje, een praktische carport, of een rustieke hooiberg met een rieten kap. Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van plekken waar de specialisten van Pape Rietdekkers het verschil kunnen maken tussen een standaard bouwwerk en een prachtig stijlelement dat uw hele tuin of erf naar een hoger niveau tilt.

Duurzaam genieten van uw overkapping met rieten dak

Net zoals dat geldt voor rieten daken op grotere gebouwen, is het bij een rieten overkapping op uw tuinhuisje of prieel belangrijk om de juiste rietsoort en de juiste techniek te gebruiken. Zo zorgt u ervoor dat u niet alleen heerlijk geniet van uw nieuwe aanwinst, maar ook zo lang mogelijk de prachtige stijlvolle looks vasthoudt waar u naar zoekt. Als ervaren rietdekkers met meer dan honderd jaar ervaring denken we heel graag met u mee, om er samen voor te zorgen dat u de beste oplossing kiest voor nieuwe rieten overkapping. U ziet zichzelf vast al prinsheerlijk zitten in de luwte van uw zelf uitgekozen overkapping met rieten dak, maar wij kennen de valkuilen die u maar beter kunt vermijden door vooraf de juiste afweging te maken. In onze vestiging in Doetinchem staan onze specialisten dan ook altijd voor u klaar om samen de mogelijkheden te verkennen. We kunnen u ook vrijblijvend een offerte voorrekenen als u dat wilt, maar uiteindelijk zijn we er allemaal vooral bij gebaat dat u straks de beste rieten overkapping heeft die u zich maar kunt wensen.

Een scala aan traditionele en moderne mogelijkheden

Uiteraard weten we als ervaren vakexperts dat er net zoveel oplossingen in riet bestaan als er rieten overkappingen kunnen worden bedacht. Wij verzorgen al meer dan een eeuw niet alleen de bouw en aanleg, maar ook het onderhoud en herstel van alle denkbare rietkappen. Daarom zijn we thuis in alle denkbare soorten riet, van Chinees riet tot Hollandse streekproducten en van duilenriet tot kunstriet. We werken ook met gespecialiseerde teams die het bijbehorende timmerwerk en andere belangrijke nevenactiviteiten uitvoeren, van impregneren en herstel tot reiniging en regelmatig onderhoud voor een lange levensduur. We werken nauw samen met aannemers en andere professionals, maar we denken en bouwen ook heel graag mee met particulieren. Daarmee is Pape Rietdekkers van alle markten thuis. Wat uw specifieke idee voor uw eigen rieten overkapping ook is, wij helpen u graag op weg om de juiste keuzes te maken. Bovendien raken we als gevestigd familiebedrijf gewoon niet uitgepraat over onze passie, dus aarzel niet om contact op te nemen en zo alles te weten te komen over uw eigen perfecte rieten overkapping.

Meer weten over rieten overkappingen? Bel ons op 0314 – 33 40 27

Of neem gerust contact met ons op via e-mail of onze contactpagina

PAPE RIETDEKKERS - PROFESSIONEEL EN INNOVATIEF
Contact

Aangesloten bij de vakfederatie rietdekkersGecertificeerd voor onderhoudswerk door Monumentenwacht Gelderland