BLOG

Update Coronavirus

18 mrt 2020, by Judith Pape in algemeen

Update 18 maart 2020 8:30 uur

Geachte relatie,

Wij krijgen, om begrijpelijke redenen, vragen over de uitbraak van het Coronavirus in relatie tot de Pape Rietdekkers medewerkers en de uit te voeren werkzaamheden.

Graag willen wij u hierbij informeren over de stand van zaken. Wij proberen daarbij een goede balans te vinden tussen zorgvuldigheid enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust anderzijds.

Voor alsnog is geen enkele Pape medewerker besmet, waarbij we al sinds enkele weken maatregelen hebben genomen om dit risico zoveel mogelijk te beperken. De basis voor ons beleid is steevast de informatie vanuit de overheid en met name het RIVM. Collega’s met één of meerdere verschijnselen van het virus worden door ons per direct naar huis gestuurd.

Wij zijn extra alert op uw en onze hygiëne en gezondheid en vragen daarom om, in contact met onze collega’s, geen handen te schudden en een gepaste afstand te bewaren (advies RIVM 1.5 meter). Onze werkzaamheden vinden buiten plaats en kunnen zonder fysiek contact met u als klant plaatsvinden. Desgewenst doen wij bij u een kaartje in de bus zodat u weet dat wij geweest zijn.

Voor eventuele vragen kun u met ons contact opnemen of een email sturen naar info@pape-riet.com.

Zoals u van ons gewend bent, staan we voor u klaar. We volgen de situatie op de voet en nemen alle maatregelen die noodzakelijk zijn.

Tot slot willen wij iedereen vragen om op elkaar te letten! Wees positief, denk aan de mensen om je heen en zo komen we samen door deze moeilijke tijd heen.

 

Met vriendelijke groet,

Pape Rietdekkers B.V.
Judith Pape